Arjenne Ruigrok is creatief dtp-er en al meer dan 15 jaar werkzaam in de grafische sector.
Door haar uiteenlopende ervaringen is zowel haar creatieve als technische kennis van het vak zeer breed. Arjenne brengt voor u beeld en tekst bijeen en vormt zo een pakkend ontwerp voor uw folders, verpakkingen, posters etc. Zij ontwerpt voor u een logo en/of huisstijl die in het oog springt en blijft hangen. Die zij vervolgens weer kan verwerken in visitekaartjes, briefpapier, auto- en raambelettering, banners en websites. Kortom, waar u uw naam of merk bekendheid aan wilt geven, gaat Arjenne voor u aan de slag.

Arjenne werkt nauw samen met gespecialiseerde drukkerijen en Sign makers, waardoor ook het eindproduct gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit is en net dat extra stukje toegevoegde waarde heeft. Door haar persoonlijke benadering, flexibele instelling en professionele inzet maakt zij van iedere opdracht een uniek stukje werk, afgestemd op uw wensen en vertaald naar een uniek en doeltreffend eindresultaat, waarmee u uw product of bedrijf sterk in de markt kunt zetten en zo uw boodschap versterkt.

Neem gerust contact op met Arjenne voor een vrijblijvend advies. Inspiratie kunt u alvast opdoen bij het bekijken van deze website.